De praktijk

Afspraak maken
Algemene voorwaarden
Huidtherapeuten
Huidtherapie
Introductie
Klachtenprocedure
Klantervaringen
Openingstijden
Privacyverklaring
Route
Vacature
NVH
Marnixstraat 155
1015 VM AMSTERDAM
T: 020 – 684 21 80
F: 020 – 684 21 80
E: info@huidtherapie-jordaan.nl

Huidtherapeuten

In de praktijk zijn twee huidtherapeuten werkzaam. Sylvia Bos en Lilian Dekkers zijn oprichters en eigenaren van de praktijk.

Sylvia bosSylvia Bos

"Sinds 1977 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Aanvankelijk als medisch microbiologisch analist, uiteindelijk miste ik hierbij het directe contact met de patiënten. Toen ik in een tijdschrift een interview met een huidtherapeut las, was ik direct enthousiast over het beroep, mede omdat huidaandoeningen en huidverzorging altijd al mijn interesse hadden. In 1995 heb ik de opleiding huidtherapie aan de Hoge-school in Eindhoven afgerond en ben datzelfde jaar gestart met een eigen praktijk samen met Lilian Dekkers. Het directe intensieve contact met de patiënten en het feit dat je als huidtherapeut echt iets kan betekenen voor mensen maakt dat ik mijn werk nog steeds met veel liefde doe en het me steeds weer veel voldoening geeft."

Lilian DekkersLilian Dekkers

"Ik kom van oorsprong uit het personeelswerk. Ik miste hierbij het persoonlijk contact met mensen. Via een interview in de Libelle las ik over huidtherapie en dat blijkt me op het lijf geschreven. Ik startte in 1992 met de deeltijdopleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Eindhoven. Na ons slagen zijn mijn studiegenoot Sylvia Bos en ik onze praktijk gestart. Als huidtherapeut kun je in een één-op-één-contact veel betekenen voor mensen; dat ervaar ik als zeer waardevol. Direct na het starten van onze praktijk ben ik in 1996 toegetreden tot het bestuur van de beroepsvereniging (NVH). Vanaf 1996 ben ik zowel op beleidsniveau als op het gebied van kwaliteitsontwikkeling actief voor de huidtherapie. Omdat ik van mening ben dat ervaren huidtherapeuten veel kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het beroep blijf ik me hier, naast het werken als huidtherapeut, voor inzetten."