De praktijk

Afspraak maken
Algemene voorwaarden
Huidtherapeuten
Huidtherapie
Introductie
Klachtenprocedure
Klantervaringen
Openingstijden
Privacyverklaring
Route
NVH
Marnixstraat 155
1015 VM AMSTERDAM
T: 020 – 684 21 80
F: 020 – 684 21 80
E: info@huidtherapie-jordaan.nl

Huidtherapeuten

In de praktijk zijn momenteel 3 huidtherapeuten werkzaam, Lilian Dekkers, Priscilla van der Gun en sinds medio augustus Whitney Nelstein.
Sylvia Bos en Lilian Dekkers zijn de oprichters van de praktijk.

Lilian DekkersLilian

"Ik kom van oorsprong uit het personeelswerk. Ik miste hierbij het persoonlijk contact met mensen. Via een interview in de Libelle las ik over huidtherapie en dat blijkt me op het lijf geschreven. Ik startte in 1992 met de deeltijdopleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Eindhoven. Na ons slagen zijn mijn studiegenoot Sylvia Bos en ik onze praktijk gestart. Als huidtherapeut kun je in een één-op-één-contact veel betekenen voor mensen; dat ervaar ik als zeer waardevol. Direct na het starten van onze praktijk ben ik in 1996 toegetreden tot het bestuur van de beroepsvereniging (NVH). Vanaf 1996 ben ik zowel op beleidsniveau als op het gebied van kwaliteitsontwikkeling actief voor de huidtherapie. Omdat ik van mening ben dat ervaren huidtherapeuten veel kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het beroep blijf ik me hier, naast het werken als huidtherapeut, voor inzetten."

PriscillaPriscilla van der Gun

"Van jongs af aan zag ik mezelf al in de zorg werken. Na het voltooien van de opleiding verzorgende differentiatie kraamzorg en doktersassistente ben ik verder gaan studeren voor Huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Door de jaren heen heb ik werkervaring opgedaan aan zowel de cosmetische als de medische kant van het vak huidtherapie. Daarnaast heb ik vol enthousiasme de opleiding permanente make-up en wenkbrauwstyling afgerond. Het geef mij veel voldoening de problematische huid te behandelen en onder controle te krijgen. Ik streef naar professionele, vakkundige en persoonlijke zorg voor mensen. Door continue bijscholingen te volgen waarborg ik de kwaliteit en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten. Naast mijn werkzaamheden bij Huidtherapie Jordaan ben ik ook werkzaam in mijn eigen praktijk in Vianen waar ik naast mijn passie voor de huid mijn passie voor wenkbrauwen kwijt kan."

Whitney NelsteinAïsha


"Net als elke patiënt, is elke huid uniek. Wat mij aanspreekt aan het vak huidtherapie is de persoonsgerichte zorg en aandacht, passende oplossingen vinden voor de huid-gerelateerde problematiek en de mogelijkheid tot het delen van kennis met anderen. Evenals de grote diversiteit aan behandelmogelijkheden. Zowel het medisch, als cosmetisch aspect van het vak vind ik erg interessant. Om de beste zorg te kunnen bieden, blijf ik mij ontwikkelen op alle gebieden van het vak."


SylviaSylvia Bos, adviseur

"Sinds 1977 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Aanvankelijk als medisch microbiologisch analist, uiteindelijk miste ik hierbij het directe contact met de patiënten. Toen ik in een tijdschrift een interview met een huidtherapeut las, was ik direct enthousiast over het beroep, mede omdat huidaandoeningen en huidverzorging altijd al mijn interesse hadden. In 1995 heb ik de opleiding huidtherapie aan de Hoge-school in Eindhoven afgerond en ben datzelfde jaar gestart met een eigen praktijk samen met Lilian Dekkers. Ik ben eind 2018 met pensioen gegaan en ben blij dat ik als adviseur nog iets voor de patiënten en de praktijk kan betekenen."