De praktijk

Afspraak maken
Algemene voorwaarden
Huidtherapeuten
Huidtherapie
Introductie
Klachtenprocedure
Klantervaringen
Openingstijden
Privacyverklaring
Route
NVH
Marnixstraat 155
1015 VM AMSTERDAM
T: 020 – 684 21 80
F: 020 – 684 21 80
E: info@huidtherapie-jordaan.nl

Klantenervaringen

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van door ons geleverde zorg. Daarom zijn alle huidtherapeuten van huidtherapie Jordaan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Elke vijf jaar komen we in aanmerking voor herregistratie door aan te tonen dat we voldoen aan de kwaliteitscriteria. En we kunnen veel leren van uw ervaringen: uw ervaringen met ons delen geeft ons de mogelijkheid om ons te verbeteren.

Daarom vragen we u of u hieraan mee wilt werken. Wij geven dan uw emailadres door aan een onafhankelijk onderzoeksbureau. Op een zeker moment gedurende het behandeltraject, maar maximaal 2 maanden na uw laatste behandeling zal er door Qualizorg via de email een korte vragenlijst naar u toe worden gestuurd. Deze vragenlijst gaat niet over de inhoud van uw behandeling (dus waar u voor bij onze praktijk komt), maar over hoe u onze praktijk ervaart. Dit gebeurt volstrekt anoniem. Huidtherapie Jordaan heeft geen inzicht in wie de vragenlijst invult. Het invullen van de lijst is vrijwillig en u kunt natuurlijk bij uw huidtherapeut aangeven dat u de vragenlijst liever niet ontvangt.

Omdat uw ervaringen ons de mogelijkheid geeft ons te verbeteren stellen we het zeer op prijs als u de vragenlijst in wilt vullen.