De praktijk

Afspraak maken
Algemene voorwaarden
Huidtherapeuten
Huidtherapie
Introductie
Klachtenprocedure
Klantervaringen
Openingstijden
Privacyverklaring
Route
NVH
Marnixstraat 155
1015 VM AMSTERDAM
T: 020 – 684 21 80
F: 020 – 684 21 80
E: info@huidtherapie-jordaan.nl

Introductie

huidtherapieHuidtherapie Jordaan is een praktijk die aan de rand van de Jordaan huidzorg verleent. Sinds 1995 is dit het adres waar u voor de behandeling van uw huidproblemen en huidverbetering terecht kunt.

De behandelingen betreffen zowel licht cosmetisch storende aandoeningen van de huid als specifieke vraagstukken op het gebied van oncologie en wondzorg.

Om de kwaliteit van onze behandelingen verder te verhogen nemen we deel aan intercollegiaal overleg in Kwaliteitskringen en volgen we regelmatig bijscholingen, zowel in binnen- als buitenland. Door het verlenen van stages in onze praktijk en het deelnemen aan NVH-commissies zorgen we voor de voortgang van huidtherapie.

Eén huidtherapeut is lid en één huidtherapeut is erelid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Wij  werken volgens de richtlijnen van de NVH, zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en hebben contracten met de zorgverzekeraars. Wij zijn aangesloten bij de Klachteloket Paramedici.

Op het adres van Huidtherapie Jordaan is tevens MediDerma gevestigd. Naast het aanmeten van therapeutische elastische kousen (steunkousen) biedt MediDerma laserontharing (Soprano ICE) en vaatlaserbehandeling aan. Door deze samenwerking kunnen Huidtherapie Jordaan en MediDerma een breed scala aan behandelingen bieden.

Huidtherapie Jordaan ondersteunt de Stichting Prótesis de Mama. Deze stichting zet zich in voor vrouwen met borstkanker in Cuba. Huidtherapie Jordaan is inzamelpunt voor prothesen, protheselingerie, haarwerken en oedeemmateriaal.

KLP