Behandelingen

Introductie
Acnetherapie
Camouflage
Coagulatie
Cryotherapie
Endermologie (LPG)
Elektrische epilatie
Hidradenitis suppurativa therapie
Huidverbetering
Huidverzorging
Iontoforese
Laserontharing
Littekentherapie
Microdermabrasie
Micro Needling (MTS)
Miradry
Oedeemtherapie / Manuele lymfdrainage
PaniekPukkelService
Peelings
pHformula Resurfacing
Steunkousen
Vaatlaserbehandelingen
Wondzorg
NVH
Marnixstraat 155
1015 VM AMSTERDAM
T: 020 – 684 21 80
F: 020 – 684 21 80
E: info@huidtherapie-jordaan.nl

Introductie

Behandelingen

Door een combinatie van verschillende zuren en ingrediënten in de peelings van pHformula schilfert de bovenste huidlaag gecontroleerd af.
De formule zorgt voor een maximale toevoer van actieve ingrediënten zonder de negatieve bijverschijnselen die vaak optreden bij klassieke chemische peelings, zoals extreme vervelling. Hierdoor wordt op een actieve manier de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd in de diverse huidlagen. Vandaar dat we in plaats van peeling bij pHformula liever spreken over ‘Resurfacing’ (letterlijk: vernieuwing van het oppervlak), het opnieuw structureren van de huid.
Uniek voor pHfomula is dat het zuur niet door toevoeging van een aparte stof geneutraliseerd moet worden, maar dat het vocht dat in de cellen van de huid aanwezig is het zuur neutraliseert. De resurfacings zijn in verschillende concentraties en afhankelijk van de huidreactie in één of meerdere lagen aan te brengen: een peeling op maat, dus!

Wat kunt u verwachten

pHformula bestaat uit vijf soorten resurfacings. Wilt u een voor een feestje een mooie stralende huid zonder veel vervelling en roodheid? Kies dan de 365. Pakt u liever een specifiek probleem grondig aan? Kies dan voor een resurfacing op maat. Elke resurfacing heeft een specifieke combinatie van actieve werkstoffen die de belangrijkste symptomen afzonderlijk of juist in combinatie aanpakt:

Vergoeding

pHformula wordt soms door een aantal zorgverzekeraars vergoed uit de Aanvullende Verzekering.