Afspraak maken

U kunt een afspraak maken zonder verwijzing.
Wij behandelen op afspraak. 

Afspraak maken

Wachtruimte
Wachtruimte

020 – 684 21 80


0651 – 693 864   Mail ons
Wanneer wij aan het behandelen zijn kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek dan een bericht in, stuur een app of een mailbericht. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Op werkdagen hebben wij tussen 13.00 en 13.30 uur telefonisch spreekuur en kunt u ons direct bereiken. Op andere tijden kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat; wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur voor dag, tijd en therapeut.

Eerste afspraak:

Wat neemt u mee?

  1. Een geldig identiteitsbewijs, Nederlands paspoort of rijbewijs: bij de eerste afspraak vragen wij u om zich te identificeren. Wij zijn hiertoe wettelijk verplicht (Wet BurgerServiceNummer in de Zorg).
  2. De verwijzing: de schriftelijke verwijzing van uw huisarts of specialist wanneer deze u heeft verwezen.

Bij het maken van de eerste afspraak verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Wat gaan we doen?

De eerste afspraak begint met de anamnese (vraaggesprek). Afhankelijk van uw klacht duurt de intake gemiddeld 10 tot 30 minuten. Hierna onderzoekt de huidtherapeut uw huid. Op basis van de anamnese en het onderzoek stelt de huidtherapeut de huidtherapeutische diagnose. Samen met u wordt het behandelplan vastgesteld. Meestal starten we daarna direct met de behandeling. We zullen dit met u bespreken.