pHformula Resurfacing

Door een combinatie van verschillende zuren en ingrediënten in de peelings van pHformula schilfert de bovenste huidlaag gecontroleerd af. 
De formule zorgt voor een maximale toevoer van actieve ingrediënten zonder de negatieve bijverschijnselen die vaak optreden bij klassieke chemische peelings, zoals extreme vervelling. Hierdoor wordt op een actieve manier de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd in de diverse huidlagen. Vandaar dat we in plaats van peeling bij pHformula liever spreken over ‘Resurfacing’ (letterlijk: vernieuwing van het oppervlak), het opnieuw structureren van de huid. 
Uniek voor pHfomula is dat het zuur niet door toevoeging van een aparte stof geneutraliseerd moet worden, maar dat het vocht dat in de cellen van de huid aanwezig is het zuur neutraliseert. De resurfacings zijn in verschillende concentraties en afhankelijk van de huidreactie in één of meerdere lagen aan te brengen: een peeling op maat, dus! 

Behandelingen

Wat kunt u verwachten

pHformula bestaat uit vijf soorten resurfacings. Wilt u een voor een feestje een mooie stralende huid zonder veel vervelling en roodheid? Kies dan de 365. Pakt u liever een specifiek probleem grondig aan? Kies dan voor een resurfacing op maat. Elke resurfacing heeft een specifieke combinatie van actieve werkstoffen die de belangrijkste symptomen afzonderlijk of juist in combinatie aanpakt:

  • Acne: talgregulerende, antibacteriële en peelende eigenschappen.
  • Age (huidverbetering bij huidveroudering): het huidvernieuwingsproces start op een milde manier, met anti-aging voordelen bij oppervlakkige en diepere expressielijntjes, doffe vale huid, teleangiënctasiën (rode vaatjes), pigmentverschuivingen en een ongezonde conditie van diepere huidlagen.
  • Chronische roodheid (rosacea): gericht op herstel van de opperhuid en versterken van het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid. De roodheid vermindert en wordt voorkomen door de antibacteriële eigenschappen van de werkstoffen.
  • Pigment: een verhelderende werking bij hyperpigmentatie (zoals melasma, chloasma, post inflammatoire hyperpigmentatie) zonder de huid te irriteren.
  • 365: een relatief milde peeling, die op ieder moment toegepast kan worden, indicaties: acne en huidveroudering.

Vergoeding

pHformula wordt afhankelijk van de behandeling soms vergoed uit de Aanvullende Verzekering.