Introductie

Huidtherapie Jordaan is een praktijk voor huid- en oedeemtherapie die al 25 jaar aan de rand van de Jordaan huidzorg verleent. Sinds 1995 is dit hét adres waar u voor de behandeling van uw huidproblemen en huidverbetering terecht kunt. Bij Huidtherapie Jordaan werken ervaren huidtherapeuten, zodat u verzekerd bent van onze expertise.De behandelingen betreffen zowel licht cosmetisch storende aandoeningen van de huid als specifieke vraagstukken op het gebied van oncologie en wondzorg.

De wachtruimte

De behandelingen betreffen zowel licht cosmetisch storende aandoeningen van de huid als specifieke vraagstukken op het gebied van oncologie en wondzorg.

Om de kwaliteit van onze behandelingen verder te verhogen nemen we deel in Kwaliteitskringen en volgen we regelmatig bijscholingen, zowel in binnen- als buitenland. Door het verlenen van stages in onze praktijk en het deelnemen aan NVH-commissies zorgen we voor de voortgang van huidtherapie.

De huidtherapeuten zijn lid en één huidtherapeut is erelid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten  (NVH).

Wij  werken volgens de richtlijnen van de NVH, zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wij zijn aangesloten bij het Klachtenloket Paramedici.

Huidtherapie Jordaan ondersteunt de Stichting Prótesis de Mama. Deze stichting zet zich in voor vrouwen met borstkanker in Cuba. Huidtherapie Jordaan is inzamelpunt voor prothesen, protheselingerie, haarwerken en oedeemmateriaal.